Veel volwassenen die je spreekt tegenwoordig zeggen dat ze “moe” zijn. Dan stel ik de volgende vragen:

Eet je gezond en genoeg? Beweeg je gezond en genoeg? Rust je gezond en genoeg? Is je lichaam gezond en fit?

Leven volgens een gezonde lifestyle heeft betrekking op je binnenkant én je buitenkant.

Gezonde rug

Van mijn 15e t/m mijn 29e levensjaar was ik topsporter. 14 jaar bepaalde de judosport mijn dagelijkse ritme. In die periode heb ik veel trainingsarbeid verricht, veel geleerd en ook veel van de wereld gezien. Nadat ik gestopt was, ben ik ook nog 8 jaren  bondscoach geweest van de junioren dames bij de judo Bond Nederland. Hierin kon ik al mijn judo ervaring doorgeven aan de jeugd.  Aan deze topsportperiode heb ik geen fysieke klachten overgehouden. Ik heb goed voor mezelf en mijn lichaam gezorgd en zeker ook voor mijn rug.

Sinds 2005 heb ik mijn eigen Sportcentrum, daarvoor werkte ik al ruim 10 jaar als fitnesstrainer. In mijn werk kom ik veel mensen tegen die rugklachten hebben. 

Ben je benieuwd wat ik doe om deze mensen van hun rugpijn af te helpen of verdere rugpijn te voorkomen? Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op voor jouw mogelijkheden!

Beter Figuur

Ik heb al veel manieren van afslanken uitgeprobeerd, eerst voor mijn judo en de laatste jaren om mijn ideale gewicht te bereiken en behouden.
Steeds lukte het afslanken wel, maar het hafd een enorme impact op mijn energie-nivo en binnen de kortste keren ging mijn gewicht weer omhoog. En je zal dat wel herkennen…steeds een beetje hoger…

Zoals ik om mij heen hoor is dat bij velen een groot probleem.
En het ergste vond ik nog het honger-gevoel waar ik dan dagelijks tegen aan streed.

Dat is nu anders!

De producten waar ik de laatste keer mee gewerkt heb, hebben er voor gezorgd dat ik niet meer moe ben en mijn ideale eetpatroon en gewicht heb en, tot mijn grootste plezier, geen honger meer heb.
Ik ben fit en energiek en in balans!

Benieuwd hoe dat voor jou zou zijn? Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op voor jouw mogelijkheden.

    Ja, ik wil graag meer informatie over de programma's:

    Captcha loading...


    Scroll naar top