Nieuwsbrief 19-07-2022

Beste leden,

Hier weer de zevende nieuwsbrief van 2022.

Het mooie weer is aangebroken en dit jaar dus gewoon IN de vakantie. Wat fijn zeg.

Sporten in de fitness en danszaal/dojo is nog steeds zeer prettig, omdat we daar zeer goed werkende airco’s hebben. Ook in de andere zalen kunnen we het koel houden. Dus voel je welkom en kom lekker sporten…tempo een beetje lager, veel water drinken. Een goede, zelf te maken, dorstlesser is: 60% water, 40%sinasappelsap en een snufje zout! Zo vul je gelijk je mineralen en vitaminen aan.

Verder in deze nieuwsbrief:

  1. De enquête
  2. zomerrooster
  3. Judo “club van 100”
  4. personeel
  5. yoga en muziek zondag 24-7-22
  6. Biljartvereniging Wommels

AD 1: de enquête:

Er zijn al een aantal mensen die de enquête van juni al hebben ingevuld. Heb je dat nog niet gedaan, dan zou ik dat zeer op prijs stellen als je dat wel wilt doen.

Enquête juni 2022!

Het invullen duurt ongeveer 5 minuten en je zou ons en uiteindelijk ook jezelf daar een groot plezier mee doen. Open de pdf uit bijlage en gebruik die link

AD 2: het zomerrooster:

De algehele openingstijden zijn hetzelfde. We streven ernaar om groepslessen zo te vervangen dat ze maximaal 2 keer uitvallen. Dat is nog niet helemaal rond. Als er bij een datum een “?” staat, dan wordt daar aan gewerkt. Kun je een keer niet of is er een keer niet…kom dat op een andere dag gewoon inhalen. Schuif aan bij een andere activiteit en blijf lekker in beweging. Ook fitness is dan een goede optie. Zo nodig komt er dus een update….af en toe even kijken op de website is te adviseren.

Het zomerrooster is staat bij het nieuws op deze website.

AD 3: judo “club van 100”:

Onze actie “100 van €100” is in volle gang. We zijn de 30 gepasseerd. Onze judoploeg doet het hartstikke goed. Dat kost onze judoka’s, hun ouders en de trainers veel tijd en energie, maar ook veel geld. Daarom zijn wij voor onze judostichting op zoek naar 100 mensen of bedrijven voor onze “club van 100”! Dat houdt in dat je met jouw bijdrage van €100, onze judoka’s steunt in 2022 in hun ontwikkeling en groei als persoon en als judoka. Als tegenprestatie krijg je een plaatsje op ons sponsorbord in het Sportcentrum!

Wil je meedoen?  Mail mij dat dan even….Dat zou echt heel tof zijn.

AD 4: personeel:

Tot mijn en onze grote spijt gaat Marieke ons Team verlaten. Zij gaat verhuizen en haar dromen achterna. Zondag 24-7-22 geeft zij nog een keer samen met Martin de yoga en muziek. Verderop in de nieuwsbrief vind je hier meer over. Dit evenement zal zeker terug blijven komen. De reguliere lessen zal Marieke niet meer gaan verzorgen. Wij wensen haar en Martin een fijne toekomst!

Verder zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe mensen om ons Team Akkermans te versterken. Weet jij of ken jij mensen die graag in de sport (willen) werken, dan mogen ze mij mailen: info@sportcentrumakkermans.nl en ik nodig ze dan uit voor een gesprek. De oproep staat onderaan deze nieuwsbrief.

AD 5. Yoga en Muziek:

Martin (muziek) en Marieke (yoga) verzorgen zondag 24-7-22 weer een sessie yoga en muziek in ons Sportcentrum. Opgeven kan via de mail: info@sportcentrumakkermans.nl, of app mij (Véronique) even: 06-15878393.

Leden €22,50 en niet-leden €25,-

AD 6. Biljartvereniging Wommels:

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Sytze en Hans van biljartvereniging Wommels. De vereniging bestaat 53 jaar en is de stamplaats (it Reade Hynder) kwijt. Het werd een leuk gesprek en gezien mijn grote kantine ruimte lijkt het mij en hun een mooi idee om komend seizoen de biljartactiviteiten in het Sportcentrum plaats te laten vinden. In augustus worden er 2 biljarts geplaatst. De kantine zal een herindeling krijgen.

We kijken uit naar een gezellige en prettige samenwerking.

Heb je vragen?  Mail mij dan:  info@sportcentrumakkermans.nl

Kijk je ook regelmatig op onze website? www.sportcentrumakkermans.nl

Warme groet en fijne vakantie
Véronique

Namens Team Akkermans

(06-15878393)

info@sportcentrumakkermans.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Captcha loading...

Scroll naar top